Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου | Περίπατος ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου τιμώντας τον μήνα Οκτώβριο, που έχει οριστεί ως μήνας πρόληψης του καρκίνου του μαστού, διοργανώνει και φέτος έναν περίπατο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης με τη φιλική συμμετοχή πολλών τοπικών Συλλόγων. Την πορεία μας θα συνοδεύσει και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου δίνοντας και πάλι το δικό του χρώμα στην καμπάνια μας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22 Οκτωβρίου 2023, ώρα 10.00

Αφετηρία: Δημοτικό Θέατρο

Τερματισμός: Αγαλμα της Ελευθερίας 

Στη συμβολική αυτή πορεία θα επαναλάβουμε το αίτημά μας για τη δημιουργία στη Μυτιλήνη ενός σύγχρονου Διαγνωστικού-Θεραπευτικού Κέντρου προς όφελος όλων των συμπολιτών μας. Γιατί η πρόληψη βασίζεται σε άμεσες και δωρεάν ιατρικές πράξεις.

Προσκαλούμε όλο τον κόσμο στην παρέα μας για να δυναμώσει η φωνή μας και να μεταφέρουμε όλοι μαζί το μήνυμα της ελπίδας! 

Θα παρακαλούσαμε για την κοινοποίηση του παραπάνω Δελτίου Τύπου.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο